Happy-Easter-Cocktail-Recept

Happy Easter

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Happy-Easter-Cocktail-Recept
Opbrengsten1 portie
Totale tijd5 minuten
Ingrediënten
 40 ml Brandy
 15 ml Caramel Likeur
 10 Paaseitjes
 30 ml Likeur 43
Tip!
1

Doe Likeur 43, brandy en karamel likeur met wat ijsblokjes in een cocktailshaker.

2

Schudt de shaker goed door elkaar en schenk het mengsel vervolgens in een cocktailglas.

3

Smelt een deel van de chocolade au-bain-marie in een steelpannetje en schenk dit over de cocktail.

4

Garneer met enkele gehalveerde paaseitjes.

Categorie

Interessante cocktail benodigdheden:

Ingrediënten

Ingrediënten
 40 ml Brandy
 15 ml Caramel Likeur
 10 Paaseitjes
 30 ml Likeur 43
Tip!

Aanwijzingen

1

Doe Likeur 43, brandy en karamel likeur met wat ijsblokjes in een cocktailshaker.

2

Schudt de shaker goed door elkaar en schenk het mengsel vervolgens in een cocktailglas.

3

Smelt een deel van de chocolade au-bain-marie in een steelpannetje en schenk dit over de cocktail.

4

Garneer met enkele gehalveerde paaseitjes.

Happy Easter
Navigation

My Cart

Close

Categories