Ingrediënten
40 ml Brandy
15 ml Caramel Likeur
10 Paaseitjes
30 ml Likeur 43
Tip!
1
Doe Likeur 43, brandy en karamel likeur met wat ijsblokjes in een cocktailshaker.
2
Schudt de shaker goed door elkaar en schenk het mengsel vervolgens in een cocktailglas.
3
Smelt een deel van de chocolade au-bain-marie in een steelpannetje en schenk dit over de cocktail.
4
Garneer met enkele gehalveerde paaseitjes.
CategorieCocktails
Interessante cocktail benodigdheden:
Ingrediënten
Ingrediënten
40 ml Brandy
15 ml Caramel Likeur
10 Paaseitjes
30 ml Likeur 43
Tip!
Aanwijzingen
1
Doe Likeur 43, brandy en karamel likeur met wat ijsblokjes in een cocktailshaker.
2
Schudt de shaker goed door elkaar en schenk het mengsel vervolgens in een cocktailglas.
3
Smelt een deel van de chocolade au-bain-marie in een steelpannetje en schenk dit over de cocktail.
4
Garneer met enkele gehalveerde paaseitjes.