Neem een margaritaglas en maak de rand vochtig. Strooi wat zout op tafel en rol de rand van het glas door het zout.
Pak een cocktailshaker en vul deze met ijs. Voeg hieraan vervolgens de Cointreau, tequila en het citroensap toe.
Schud gedurende 50 seconden en schenk de inhoud door een cocktailzeef in een margarita cocktailglas.
Garneer met een schijfje sinaasappel en jouw cocktail is klaar om geserveerd te worden.
Interessante cocktail benodigdheden:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Neem een margaritaglas en maak de rand vochtig. Strooi wat zout op tafel en rol de rand van het glas door het zout.
Pak een cocktailshaker en vul deze met ijs. Voeg hieraan vervolgens de Cointreau, tequila en het citroensap toe.
Schud gedurende 50 seconden en schenk de inhoud door een cocktailzeef in een margarita cocktailglas.
Garneer met een schijfje sinaasappel en jouw cocktail is klaar om geserveerd te worden.