Rooster 500 gram kastanjes voor zo'n 30 minuten op 180 graden in de oven.
Doe tevens 120 gram walnoten in een pan en rooster deze tot ze licht verbranden.
Verwijder de velletjes van de kastanjes en meng ze samen met de noten met 1 liter water en 2 theelepels vanille-extract.
Giet het mengsel door een fijne zeef en voeg vervolgens de suiker toe. Vergeet niet om alles goed door elkaar te roeren.
Voeg de Tanqueray Dry Gin, het citroensap en de zelfgemaakte kastanjesiroop toe aan een cocktailshaker gevuld met ijs. Schud het geheel voor ongeveer 15 seconden.
Schenk de inhoud van de cocktailshaker door een cocktailzeefje in het glas;
Garneer met geraspte chocolade. Cheers!
Interessante cocktail benodigdheden:
- Oorspronkelijke prijs was: €27.12.€16.54Huidige prijs is: €16.54.
- Oorspronkelijke prijs was: €53.09.€35.57Huidige prijs is: €35.57.
- Oorspronkelijke prijs was: €2.88.€1.67Huidige prijs is: €1.67.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Rooster 500 gram kastanjes voor zo'n 30 minuten op 180 graden in de oven.
Doe tevens 120 gram walnoten in een pan en rooster deze tot ze licht verbranden.
Verwijder de velletjes van de kastanjes en meng ze samen met de noten met 1 liter water en 2 theelepels vanille-extract.
Giet het mengsel door een fijne zeef en voeg vervolgens de suiker toe. Vergeet niet om alles goed door elkaar te roeren.
Voeg de Tanqueray Dry Gin, het citroensap en de zelfgemaakte kastanjesiroop toe aan een cocktailshaker gevuld met ijs. Schud het geheel voor ongeveer 15 seconden.
Schenk de inhoud van de cocktailshaker door een cocktailzeefje in het glas;
Garneer met geraspte chocolade. Cheers!