De 5 Beste Gin Cocktail Recepten

De 3 Beste Cocktails met Licor/Likeur 43

Licor 43 is een zoete Spaanse likeur, die wereldwijd populariteit geniet vanwege de heerlijke vanillesmaak. Deze drank wordt standaard gedronken als likeur opzich, maar is tevens toepasbaar in combinatie met andere soorten drank. Ben jij een groot liefhebber van Licor 43? Dan moet je zeker deze likeur 43 cocktails geprobeerd hebben. Hieronder hebben wij de drie beste cocktails op een rijtje gezet.

1. Strawberry Crush 43 | Likeur/Licor 43 met Aardbei

De cocktail met likeur 43 en aardbei is een echte aanrader. Bij de eerste slok zul je merken dat dit drankje een kruidige smaak heeft. Dit komt door de toevoeging van basilicum, die deze cocktail tot een unieke drank maakt. De aarbeiensmaak vormt daarnaast een goede combinatie met de Licor 43. Een aanrader voor elk feest en elke aardbei liefhebber.

2. Ginger 43 | Licor/Likeur 43 met Ginger Ale

Gember is een gezond ingrediënt, die wordt gebruikt in veel gerechten en dranken. De geur is zo sterk en doordringend, waardoor je alles hiermee op smaak kunt brengen. Ook in cocktails is gember een veelgebruikt ingrediënt, die zorgt voor een unieke smaak. Een populaire cocktail met gember is de Likeur 43 met Ginger Ale. Dit cocktailrecept kun je zeer eenvoudig zelf maken.

3. Balón 43 | Likeur/Licor 43 met Spa Rood

In de zomer zijn er altijd drankjes die beter smaken dan de overige perioden van het jaar. Deze bruisende cocktail, ook wel bekend als de Balón 43, is daar een van. Uit onderzoek blijkt zelfs dat deze cocktail een van de meest favoriete cocktails van het land is. Het recept is vrij eenvoudig zelf te maken, echter maakt dat de cocktail zeker niet minder lekker. Een echte  aanrader als je dol bent op likeur 43!

Wat heb je nodig om een Likeur 43 cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Cocktails met Malibu
De 3 Beste Cocktails met Aardbei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories