Beste Cockails met Martini

De 3 Beste Cocktails met Martini

Martini is een klassieke Italiaanse drank die uit Gin en droge witte vermout bestaat. Wereldwijd wordt deze alcoholische mix gebruikt in een groot aantal soorten cocktails. Ben jij een echte Martini liefhebber en lust je wel een cocktail op z’n tijd? Neem dan een kijkje tussen deze drie heerlijke Martini cocktail recepten!

1. Martini Bellini

De Martini Bellini kunnen we in één woord zalig noemen. Deze cocktail mag echt niet ontbreken als je een feest geeft. Het zal de sfeer ongetwijfeld naar grotere hoogten brengen. Toen Guiseppe Capriani deze cocktail voor het eerst schonk in Venetië, had hij niet kunnen vermoeden dat de Bellini een van de beroemdste cocktails ter wereld zou worden. Hij noemde het de Bellini omdat de kleur van de cocktail hem deed denken aan een schilderij van Giovanni Bellini. Wat maakt deze cocktail zo lekker? De combinatie van o.a. wodka, perzik en champagne.

2. Martini Fiero & Tonic

De Martini Fiero is perfect te combineren met tonic water, waardoor er een heerlijke cocktail ontstaat. Het is tevens een uitstekende basis voor talloze andere cocktails. Bitter, helder en een typische sinaasappelsmaak zijn de eigenschappen die de Martini Fiero kenmerken. Binnen no-time heb je deze heerlijke cocktail op tafel staan. Als je hem aanmaal hebt geproeft, zul je niets anders meer willen!

3. Martini Prosecco & Vlierbloesem

Ben jij het type, die steeds op zoek is naar unieke cocktail recepten? Dan is de Martini Prosecco waarschijnlijk iets voor jou! Je zult namenlijk verrast zijn door de verfijnde smaak van deze aparte cocktail. Er zijn verschillende manieren om de Martini Prosecco cocktail te maken. De cocktail telt een handvol simpele ingredienten. Toch zul je versteld staan van de heerlijke smaak, die deze cocktail te bieden heeft. De cocktail bestaat o.a. uit Martini, vlierbloesem en citroensap.

Wat heb je nodig om een Martini cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Cocktails met Tequila
De 3 Beste Cocktails met Bacardi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories