De-3-Lekkerste-Bevrijdingsdag-Cocktails

De 3 Lekkerste Bevrijdingsdag Cocktails

Bevrijdingsdag is reden voor een viering. Vooral omdat deze dag staat voor onze vrijheid, waar we op de dag van vandaag van kunnen genieten. En hoe bouw je nou beter een feestje dan door overheerlijke cocktails te drinken? Hier vind je 3 ideeën voor de lekkerste Bevrijdingsdag cocktails.

1. The Lieutenant

Deze cocktail is een echte overheerser van de bevrijdingsdag. De cocktail is geïnspireerd op Bevrijdingsdag en is een signature cocktail van Cocktail moves. De Luitenant bestaat uit koninklijke ingrediënten, en daar smaakt hij ook naar.

The Lieutenant is gebaseerd op Mandarine Napoleon, een overheerlijke likeur met mandarijn smaak. Dit likeur is al meer dan 100 jaar oud, maar het recept blijft onveranderd en een echte favoriet van velen. De zoete en aromatische tonen vormen de basis van De Luitenant en brengen de rest van de ingrediënten samen.

Samen met de Mandarine Napoleon wordt er aan de Luitenant suikerwater, vers citroensap, vers sinaasappelsap en vervolgens nog een aantal schijfjes verse gember. Deze combinatie is een echte opfrisser die overheerlijk is tijdens de lente of de zomer. De heerlijk fruitige en frisse componenten zijn een heerlijke toevoeging aan de Mandarine Napoleon, waardoor het een compleet fruitig geheel wordt. Zeker de gember geeft de Luitenant een echte kick, waardoor jij het bevrijdingsfestival zeker wel kan volhouden!

2. Liberty

De naam van deze cocktail zegt al genoeg, het is namelijk de Liberty cocktail. Oftewel, de vrijheidscocktail. Deze cocktail doet je goed en laat je vrij voelen tijdens het prachtige bevrijdingsfeest!

De Liberty cocktail was misschien gecreëerd voor de Amerikaanse Liberty day, dat haalt niet van het feit af dat dit een heerlijke cocktail is waar iedereen van zal genieten. De cocktail bestaat uit een combinatie van frisse en zoete ingrediënten die perfect zijn voor bevrijdingsdag.

De alcoholbasis van de Liberty Cocktail bestaan uit Applejack en witte rum. Deze ingrediënten zijn ideaal voor het mixen in cocktails en zijn beiden subtiel van smaak. De Applejack is zeker sterk van smaak, en is een fruitige appel brandy. De Applejack en de rum gaan perfect samen met de limoensap en limoen stukjes, en ze zorgen voor een frissere en lichtere smaak. Verder wordt er nog simpele siroop toegevoegd om de cocktail een zoet tintje te geven.

3. Paradise

Om Bevrijdingsdag pas helemaal af te trappen, eindigen we dit lijstje met de Paradise Cocktail. Deze prachtige, oranje gekleurde cocktail is perfect voor tijdens onze jaarlijkse viering en smaakt ook zeker heerlijk.

De Paradise Cocktail bestaat uit ten eerste uit gin, waarvoor in de plaatse ook Orange Dutch Gin gebruikt kan worden om het een extra oranje tint te geven. Verder wordt er apricot brandy toegevoegd. Dit zorgt voor een sterke maar volmondige smaak die de Dutch Gin perfect complimenteert. Als laatste wordt er sinaasappelsap toegevoegd, wat alle smaken bij elkaar brengt. De zoete en fruitige smaken gaan goed samen, en zorgen voor een karaktervolle cocktail.

De Paradise Cocktail is een echte topper voor Bevrijdingsdag door de heerlijk Nederlandse ingrediënten en de lekker sterke smaken.

Wat heb je nodig om een Bevrijdingsdag cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

De 3 Lekkerste Blauwe Cocktails
Een Vacuüm Wijnpomp Kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories