De 3 Lekkerste Cocktails met Framboos

De 3 Lekkerste Cocktails met Framboos

Frambozen zijn zoet, licht zuur, en karakteristiek. Daarom zijn ze ook perfect om te gebruiken in cocktails. Frambozen zorgen voor een extra fruitige toevoeging aan een cocktail en kunnen daarom ideaal gecombineerd worden. Hier staan op een rijtje de 3 lekkerste cocktails met framboos.

1. Berry Caipirinha

De eerste frambozen cocktail is geïnspireerd door de populaire Caipirinha. Caipirinha wordt vooral gekarakteriseerd door het gebruik van cachaca, en dat is ook precies wat er bij de Berry Caipirinha wordt gebruikt. Deze cocktail is heerlijk zoet en vol met vers fruit, wat heerlijk is voor een zomerse dag, of om thuis te maken.

De Berry Caipirinha bevat onder anderen verse ingrediënten, waaronder frambozen, en verder nog bosbessen, blauwe bessen, aardbeien en limoen. Dit zorgt ervoor dat deze cocktail echt een fruitbom is, en dat is natuurlijk heerlijk voor de echte fruitliefhebber. Dit is uiteraard ook waar de naam Berry Caipirinha vandaan komt.

De smaken van de Berry Caipirinha zijn heerlijk gebalanceerd en komen allemaal tot zijn recht in deze frisse cocktail. De balans tussen de likeuren en de subtielere ingrediënten is zeker gewaardeerd en perfect samengesteld. Naast het verse fruit wordt er nog witte castor suiker toegevoegd, en uiteraard wordt dit afgetopt met de cachaca.

2. Clover Club Cocktail

Wanneer je zoekt naar een klassieke cocktail met framboos, dan is de Clover Club Cocktail de beste optie. Deze feestelijke cocktail staat op te IBA official cocktail lijst, en is daarom ook bekend onder de echte cocktail drinkers. Deze cocktail bestaat al een flinke tijd, en het verhaal gaat rond dat de allereerste versie van deze cocktail in 1917 was gespot bij de Clover Club restaurant in Brooklyn. Sindsdien zijn er verschillende variaties naar boven gekomen over deze cocktail, en uiteindelijk is er in 1917 besloten over de officiële ingrediëntenlijst van de Clover Club cocktail.

De Clover Club cocktail bestaat uit gin, citroensap, frambozensiroop en eiwit. Eiwit wordt bij sommige cocktail gebruikt en het doel is om hem als een bindmiddel te gebruiken, waardoor een karakteristieke schuimende laag ontstaat bij het shaken van de cocktail.

De frambozensiroop gaat heerlijk in deze cocktail, en zorgt voor de typische fruitige smaak van de Clover Club. Het gebruik van de Gin zorgt voor wat pit en de sterke maar aromatische smaak van de cocktail. De Clover Club cocktail is perfect voor op feestjes, of om lekker thuis te drinken.

3. French Martini

De French Martin is een klassieke cocktail met frambozen die al langer een favoriet is. Het concept is vergelijkbaar met de Pornstar Martini, en beide cocktails hebben een heerlijke balans tussen zoet en zuur.

De French Martini wordt bereid met verse frambozen, wodka, ananassap en Chambord, een Franse frambozenlikeur. Het is daarom ook een ware Franse cocktail. De wodka wordt op een perfecte manier geneutraliseerd door het gebruik van de ananassap en de frambozen.

Dit is een prachtige en elegante cocktail die ideaal is voor feestelijke gelegenheden. De balansen tussen de smaken passen perfect bij elkaar en stemmen elkaar af.

Wat heb je nodig om een Framboos cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

Boston Cocktail Shaker vs Manhattan Cocktail Shaker
De 3 Leukste Bier Dripmatten om te Kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories