De Top 3 Lekkerste Cocktails met Passoã Lkeur

De 3 Lekkerste Cocktails met Passoãlikeur

Passoã is een passievrucht likeur die ontstaan is door een Fransman in 1985, die op reis was naar Brazilië, en daar de drank ontdekt heeft. Sindsdien is de likeur razend populair geworden in verschillende landen zoals Nederland en België. Door de fruitige en lichte smaak is de drank een perfecte smaakmaker voor de zomerse dagen, en door het relatief lage alcoholpercentage (17%) is het ideaal als een rustig drankje.

De smaak van Passoã kan worden omschreven als een combinatie van zoet, zuur, en bittere aroma’s. Deze smaken samen de perfecte combinatie voeren voor de subtiele en verfrissende smaak, die een tropisch gevoel met zich mee brengen.

Met Passoã is er een grote hoeveelheid aan mogelijkheden voor heerlijke en verfrissende cocktails, en als volgt zullen de top 3 Passoã cocktails beschreven worden.

1. Exotic Passion

De “Exotic Passion” is een verfrissende cocktail die gemaakt wordt met Passoã. De smakencombinatie zorgt voor een cocktail als geen ander, en er wordt naast Passoã ook Wodka in toegevoegd, gevolgd door verschillende fruitsappen. De smaak wordt ook wel omschreven als bitterzoet en tropisch. Al met al: perfect voor naast het zwembad in de zomer! Ook ziet dit drankje er feestelijk uit door de felle oranje kleur. Er zijn meerdere variaties van deze cocktail, maar de meest populaire wordt gemaakt met ananassap en aardbeiensap. Echter, de smaken zijn zeer aanpasbaar naar individuele smaak.

2. Passoã Sangria

Natuurlijk kennen we hem allemaal: de bekende sangria, afkomstig uit Spanje. Maar een manier om het nog lekkerder te maken is door hier Passoã aan toe te voegen! De authentieke sangria word voornamelijk gemaakt met rode wijn, maar deze variant gebruikt rosé wijn, die voor een zoetere, frissere smaakt zorgt die hand in hand gepaard gaat met de tropische likeur. Het fijne aan Passoã Sangria is dat het extreem makkelijk te maken is en je kan er grote hoeveelheden van maken. De cocktail bestaat uit slechts drie ingrediënten: Passoa, rosé wijn, en een handjevol fruit, zoals sinaasappel of bessen. Dit is ook een van de redenen waarom deze heerlijke sangria zo populair is.

Het maakt dus niet uit of je sangria voor 2, 10, of 30 personen hebt, met deze cocktail sla je plank nooit mis!

3. Pornstar Martini

Een wereldwijde, razend populaire cocktail is de Pornstar Martini (ook wel de Star Martini genoemd), waarvan Passoã het hoofdingrediënt vormt. Al sinds 1986 is de Pornstar Martini een fundamentele cocktail voor vele bars wereldwijd. En de naam is niet ontstaan zonder reden. De Engelse barman die deze cocktail ontdekt had, Douglas Ankrah, vond dat deze Martini perfect zou zijn voor pornosterren, vandaar deze controversiële naam.

Dit drankje bestaat uit een smakencombinatie van passievrucht en vanille, die samen gaan met wodka en limoensap. Deze combinatie zorgt voor een balans tussen zoet, zuur en bitter, en daarom complimenteren deze smaken elkaar perfect. De Pornstar Martini is een zachte, elegante cocktail geschikt voor verschillende gelegenheden, en er is daarom ook een goede reden dat dit een van de meest populaire cocktails is tot de dag van vandaag.

Wat heb je nodig om een Passoãlikeur cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0
De 3 Lekkerste Cocktails met Limoncello

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation

My Cart

Close

Categories