De 3 Lekkerste EK/WK Voetbal Cocktails | Oranje Cocktails

De 3 Lekkerste EK/WK Cocktails

We zitten midden in het EK, en ons landelijke voetbalteam mag hopelijk ook ons als oranje leeuwen vertegenwoordigen bij het WK volgend jaar. Zo’n kampioenschap gaat altijd gepaard met gezelligheid, vrienden en feestjes. En bij feestjes ontbreekt natuurlijk een heerlijke cocktail niet! Speciaal voor onze oranje toppers zetten wij hier op een rijtje de drie lekkerste EK / WK cocktails waar jij van kunt genieten terwijl je ons oranje team aanmoedigt in stijl.

1. Orange Sour

De eerste lekkere oranje cocktail is de Orange Sour. Dit feestelijk oranje drankje wordt gemaakt met Amaretto, en wordt met de natuurlijk oranje kleur van de likeur ook wel de Amaretto Sour genoemd.

De Amaretto brengt een heerlijke amandelsmaak in je cocktail, en door het te combineren met soda water en citroen zorg je ervoor dat er een overheerlijke cocktail ontstaat die perfect is voor een avondje voetbal kijken. Om het extra oranje te maken, kun je een paar sinaasappel schillen op de cocktail toevoegen. Dit zorgt voor een feestelijke uitstraling en extra smaak.

De Orange sour vergt weinig ingrediënten en is makkelijk te bereiden, dus je hoeft er geen goal voor te missen terwijl je de cocktails aan het bereiden bent! Het is zeker dat deze cocktail bij iedereen in de smaak valt, en het is perfect voor het aanmoedigen van onze voetbaltoppers!

2. Aperol Spritz

We kennen hem vast allemaal: De overheerlijke Aperol Spritz. Deze cocktail heeft voor velen een speciaal plekje in het hart, en de kenmerkende feloranje kleur past daarnaast perfect bij de kampioenschappen waar wij als trotse Nederlander aan mogen deelnemen. Deze cocktail is uitermate perfect voor warme zomerdagen, omdat het zo heerlijk verfrissend is. De cocktail bestaat uit Aperol, Prosecco, en Tonic water, en zorgt voor een perfecte balans tussen bitter en zoet dankzij een breed smaakpallet.

Wil je een extra Nederlandse draai geven aan de klassieke Aperol Spritz om het hélemaal perfect te maken voor het EK of WK? Combineer dan de Aperol met oranje bitter drank, voor een Nederlandse bodem. Dit noemen we dan ook wel de ‘Orange Spritz’.

Deze Italiaans-geïnspireerde cocktail is een hit bij elke bijeenkomst, en vooral tijdens het EK of WK voetbal voor een oer Hollandse sfeer. Deze cocktail is zo fel oranje dat zelfs de buren zullen zien voor wie jij juicht!

3. Mimosa

Het is lastig om een cocktail te bedenken die nog feestelijker is dan de mimosa cocktail. Met dit drankje kan je er zeker van zijn dat het altijd en bij iedereen in de smaak valt. De mimosa wordt gemaakt met sinaasappelsap en prosecco, maar kan ook worden gecombineerd met champagne of cava. Het meest belangrijke is uiteraard dat het bruist! Deze cocktail is heerlijk feestelijk en door de kleur en smakencombinatie van oranje en sinaasappel is hij ook perfect om een Hollandse sfeer te creëren.

Met de mimosa kan het bijna niet mis, en het is makkelijk klaar te maken, dus ook voor grotere groepen is deze cocktail ideaal. Voor extra garnering en uitstraling kan je ook nog verse sinaasappelschil toevoegen aan het randje, voor extra oranje!

Wat heb je nodig om een EK-/WK voetbal cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Lekkerste Cocktails zonder Alcohol
De 3 Lekkerste Cocktails met Prosecco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories