De 3 Lekkerste Paas Cocktails

De 3 Lekkerste Paas Cocktails

Tijdens Pasen is het weer gelegenheid voor een feestje. Het eieren zoeken is misschien alleen voor de kinderen, maar dat hoeft niet te betekenen dat de volwassen er ook geen feestje van kunnen maken. Hier staan op een rijtje de 3 lekkerste paas cocktails.

1. Advocaat Martini

De Advocaat Martini is een ware paascocktail met gebruik van de bekende Advocaat. Advocaat is een heerlijk zoete op ei gebaseerde likeur die een heerlijk romige textuur heeft. Er zit ook gecondenseerde melk en suiker in waardoor het vaak als een toetje wordt geserveerd. Daarom is deze likeur ook ideaal om te gebruiken in deze feestige paascocktail die bij iedereen een succes zal zijn.

De Advocaat Martini wordt klaargemaakt met als basis Advocaat, en wordt met amaretto en wodka gemixt. De amandellikeur gaat perfect samen met advocaat, en de zoete aromatische smaken vullen de advocaat ideaal aan. Door het gebruik van wodka geeft het de cocktail een licht bittere maar heerlijk kruidige en volle smaak.

Om de cocktail nog een extra tintje te geven, wordt er nootmuskaat toegevoegd voor een beetje extra pit. Al in al is deze cocktail heerlijk om te serveren tijdens het paasfeest, en zo kan iedereen er plezier aan hebben!

2. Perzik Bellini

De perzik Bellini is niet alleen een klassieker, maar hij is ook nog eens heel classy. Deze bruisende cocktail wordt geserveerd bij speciale gelegenheden, en wat is nou specialer dan het paasfeest!

De Bellini komt oorspronkelijk uit Venetië, waar velen heerlijke cocktail vandaan komen, net zoals de Scroppino. De Bellini is vernoemd naar de kunstenaar Giovanni Bellini, en de cocktail smaakt net zo artistiek als de naam.

De lentetijd is ideaal voor het gebruik van verse vruchten, en in de Bellini wordt gebruik gemaakt van verse perzik puree of perziksap. Perzik is heerlijk zoet en door het te mixen met prosecco houd je een prachtig bruisende cocktail over. Als je nog een speciale draai aan de Bellini wilt geven, kan je er ook een andere variatie van maken. Zo kun je bijvoorbeeld de perzikpuree wisselen met aardbeienpuree, zwarte bessen of mango. Of je kan ze natuurlijk allemaal doen! Zo heb je een heerlijk fruitig paasfeest met een heerlijke cocktail.

3. Liquid Easter

Deze laatste paascocktail is misschien wel de allerlekkerste. Eindelijk wordt er een keer ons favoriete paas snoepgoed in een cocktail verwerkt: Chocola! Deze cocktail is net een toetje, en terwijl de kinderen paaseitjes eten, kunnen de volwassenen genieten van deze cocktail.

De alcohol in deze cocktail bestaat uit likeur 43 en Spaanse brandy. Deze Spaanse combinatie is overheerlijk in combinatie met karamel likeur. Door paaseitjes (of een andere chocola) te smelten, houd je een heerlijke chocoladesaus over om te mixen door je cocktail.

Door het gebruik van deze zoete ingrediënten is de Liquid Easter een heerlijk genot die je vast en zeker blij zal houden tijdens het paasfeest. De Spaanse Brandy geeft een aromatisch en sterk tintje aan de cocktail, terwijl de Likeur 43 en de karamel likeur de smaken wat zachter maken.

Wat heb je nodig om een Paas cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5
De 3 Lekkerste Cocktails met Cranberry

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation

My Cart

Close

Categories