De 3 Leukste Bier Dripmatten om te Kopen

De 3 Leukste Bier Dripmatten om te Kopen

Op vrijdagavond zit je met je vrienden in het café. Terwijl jullie gezellig aan het kletsen zijn over de afgelopen week, zorgt de barman dat er telkens een koud biertje klaar staat. De avond gaat verder en het is erg gezellig. Er wordt hard gelachen en iedereen voelt zich comfortabel. Totdat er plots een glas op de grond valt. De barman kijkt je boos aan en de sfeer is weg. Herkenbaar? Geen zorgen, met een leuke dripmat van je favoriete biermerk, blijft je glas altijd staan!

Heb jij een thuiscafé of misschien een zelfgebouwde bar? Dan weet je dat er regelmatig bier gemorst kan worden. Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje maar het zorgt wel voor extra schoonmaakwerk. Een dripmat lost dit probleem voorgoed op. Niet voor niets kunnen professionele bartenders niet meer zonder. Benieuwd welke voordelen het gebruik van een dripmat heeft? Lees dan snel verder.

Scherven brengen geen geluk

Gebruik jij in jouw thuis café echte glazen? Dan bestaat de kans dat er ooit een glas gaat breken. Misschien omdat iemand het bier wat onhandig heeft weggezet of omdat je per ongeluk een duwtje tegen een glas geeft. Een originele barmat, ook bekend als dripmat, zorgt voor veel meer grip, zodat de glazen minder snel kunnen vallen. Bovendien heeft een kunststof barmat vaak een geribbeld oppervlak, wat voor optimale stabiliteit zorgt.

Maar een dripmat heeft meer voordelen. Dankzij het geribbelde oppervlak, kan overtollig schuim eenvoudig worden opgevangen. Dat voorkomt een plakkerige bar of kringen die achterblijven in het houtwerk.

Enthousiast geworden? Een barmat is gegarandeerd een goede toevoeging aan elke thuisbar. Maar uit welke barmatten kun je kiezen? Zit er verschil in kwaliteit? En welke is dripmat is het leukste? Om al deze vragen te beantwoorden, staan een aantal populaire matten onder elkaar. Zo kan je zelf een goede vergelijking maken.

Hertog Jan Dripmat

Met een dripmat van Hertog Jan zit je altijd goed. Je vrienden zullen het bekende biermerk direct herkennen. Dankzij het zwarte design met gouden details ziet de barmat er altijd netjes uit, voor elke thuisbar. De exacte afmetingen zijn 60 x 10 centimeter. In vergelijking met andere barmatten is deze dus iets minder breed. Dit moet geen probleem zijn, aangezien je wel meer dan 5 glazen kwijt kunt!


  • 23.56

    Deze barmat van Hertog Jan zorgt er voor dat uw bar netjes en schoon blijft. Hij vangt het overtollige schuim op en voorkomt zo kringen op je bar.

Heineken Dripmat

Dit is misschien wel de meest bekende barmat van allemaal, de Heineken barmat. Het bekende logo met de rode ster is op een unieke manier verwerkt in de langwerpige, groene mat. De witte letters zijn een aangenaam detail. Wanneer je thuis Heineken serveert, is deze dripmat een ware must-have. Het is volledig van kunststof gemaakt, zodat je de mat gewoon kunt uitwassen. De exacte afmetingen zijn 60 x 17 centimeter.

Grolsch Dripmat

Je kunt ook kiezen voor een dripmat van Grolsch. Dit is een relatief eenvoudige barmat maar doet niet onder voor de andere varianten. De mat is 50 centimeter lang en 14,5 centimeter breed. Zo heb je genoeg ruimte om jouw glas, en de glazen van vrienden, veilig neer te zetten.

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0
De 3 Lekkerste Cocktails met Framboos
De 3 Lekkerste Cocktails met Meloen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation

My Cart

Close

Categories