Bardecoratie Kopen

De 5 Beste Whiskey Cocktails

Ben jij een fervent whiskey liefhebber? Dan moet je zeker eens één (of meerdere) van onderstaande whiskey cocktails geproefd hebben. Dat kan uiteraard in de kroeg, maar het is nog leuker om ze zelf te maken. Met behulp van de bijgevoegde whisky recepten, is het maken een peulenschil!

Whiskey cocktails zijn enorm populair onder whiskey drinkers, die eens wat anders willen proberen. De cocktails zijn niet seizoensgebonden, waardoor je ze zowel in de zomer als de winter kunt drinken. Het leukste van al deze recepten is het feit dat de basis van het drankje wordt gevormd door jouw eigen favoriete smaak whiskey.

1. Manhattan Cockail

Met de klassieke combinatie van rogge whiskey, vermout en bitters is de Manhattan een icoon onder de whiskey cocktails. De basis van het recept bestaat uit een whiskey smaak naar keuze. Dus of je nou liefhebber bent van bourbon, Canadese whisky of een andere smaak, jij bepaalt de basis van dit recept.

2. Whiskey Sour

De whisky sour is een tijdloos cocktailrecept die niet in dit lijstje mag ontbreken. De zure tonen van de citroen passen perfect bij de zoetere tonen van de whiskey (al dan niet in combinatie met een suikersiroop). Een aanrader als je echt iets nieuws wilt proberen.

3. John Collins Cocktail

De John Collins cocktail is een variant op de bovenstaande whiskey sour cocktail. Het enige verschil is de toevoeging van sodawater (bruiswater). Dit geeft een verfrissende smaak aan het drankje. Wanneer je dit recept eenmaal kent, kun je het eenvoudig toepassen op alle andere beroemde Collins cocktails!

4. Highball

De highball is een eenvoudige cocktail whiskey bestaande uit een tweetal ingrediënten, die zorgen voor een frisse dimensie. Of je nou liefhebber bent van Blended whisky, rogge whiskey of een bourbon. Het past allemaal perfect bij de ginger ale, die deel uit maakt van het recept.

5. Vieux Carre

De Vieux Carre is een legendarische cocktail uit het Amerikaanse New Orleans. De whiskey cocktail is gemaakt van rogge whisky, cognac, zoete vermout, benedictijner en twee soorten bitters. De belans tussen al deze ingrediënten zorgt voor de ideale smaak combinatie.

Wat heb je nodig om deze whiskey cocktails te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

Bardecoratie Kopen
De 5 Beste Cocktails met Rum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories