De Beste Herfstcocktails Volgens Nederlands Beste Bartender Laura Brady - Tanqueray Autumn Cocktails

De Lekkerste Herfstcocktails volgens Nederlands Beste Bartender Laura Brady

Het is weer herfst! De dagen worden langzaam donkerder en een stuk kouder. Tijd om de kachel en kaarsjes aan te steken en natuurlijk te genieten van heerlijk warme herfstcocktails. De beste bartender van Nederland, Laura Brady, won dit jaar de Diageo World Class Competition. (De grootste bartendingwedstrijd ter wereld) Zij ontwikkelde uit liefde voor het herfstseizoen drie heerlijke cocktailrecepten die perfect aansluiten bij deze tijd van het jaar. Ontdek ze hieronder!

1. Autumn Blush

Autumn Blush is een heldere, fruitige en bloemige variatie op de klassieke Tom Collins cocktail. De frisse en bittere tonen van grapefruit gaan perfect samen met de rijke smaak van de Tanqueray Royale Gin. “Een bitterzoete combinatie van frisse herfstsmaken, geschikt voor ieder moment van een (herfstachtige) dag!” Aldus Laura Brady.

2. White Woods

De White Woods is een herfstachtige twist op de klassieke cocktail Sour. De smaken van geroosterde noten en vanille geven het drankje de houtachtige tonen van kastanjes. Door de combinatie met citroen vallen de drogere tonen van Tanqueray Dry Gin extra op.

3. Amber Spice

Last but not least, mag deze variant, gebaseerd op de populaire Pumpkin Spiced smaak, niet ontbreken. De smaken van pompoen, vanille en nootmuskaat geven een hartige en zoete toon aan het citrusachtige Tanqueray No. Ten Gin. Het perfecte drankje om je avond mee af te sluiten!

Wat heb je nodig om deze Herfst cocktails te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5
De Top 10 Shotjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation

My Cart

Close

Categories