De Top 5 Leukste Drankspelletjes

De Top 5 Leukste Drankspelletjes

1. Bussen

Het eerste drankspelletje op de lijst is Bussen. Dit is een berucht drankspel, en is ook zeker een favoriet. Om dit spel te kunnen spelen heb je zeker een grote hoeveelheid alcohol nodig, en dit is er natuurlijk ook het leuke aan! Verder heb je alleen een pak kaarten nodig.
Er is een persoon die de dealer moet zijn. Het begin van het spel draait om het beantwoorden van vragen over de kaarten in het spel. Bijvoorbeeld, of de kaart rood of zwart is. Wanneer een speler fout antwoord, moet hij/zij drinken! Het vervolg van het spel is een piramide, waarbij je je kaarten kwijt kan, en heel veel slokken drank mag uitgeven aan anderen! Ben jij de laatste over met kaarten? Dan ben je de ongelukkige, en beland je in de “bus”. In de bus moet je een reeks van 6 kaarten goed raden om er onderuit te komen. Zo niet, dan moet je helaas weer opnieuw!

2. Beerpong

Beerpong is een welbekend drankspelletjes, maar zal nooit uit de mode raken. Zoals de naam het al zegt, wordt dit met bier gespeeld. Heel veel bier.

De naam wordt afgeleid van ping pong, en het wordt dan ook gespeeld met een ping pong bal. Beerpong speel je in twee teams. Elke kant van de tafel wordt vol gezet met 10 cups bier in een piramidevorm. Het doel van het spel is om de pingpong bal in éen van de bekers van de tegenstander te mikken. Wanneer dit lukt, moet dat persoon die beker leegdrinken. Wanneer je speelt met een groter team, moet na elke worp het teamlid wisselen.

Het verliezende team moet wederom ook de overblijvende bekers bier van het winnende team opdrinken.

3. Piccolo

Het derde spel is er eentje die je op je telefoon kan spelen. De app heet “Piccolo”. Met dit spel leer je je vrienden wat beter kennen, terwijl je tegelijkertijd veel drank in ze krijgt! Het punt van piccolo is een lange reeks van verschillende vragen of stellingen, waarna je wordt aangewezen om te drinken wanneer iets bij jou van toepassing is. Of misschien moet je met z’n allen stemmen op een stelling, en de minderheid moet drinken. Dit spel is zeker leuk voor grotere groepen, en is altijd een pleziertje!

4. Zappen

Zappen is wellicht het meest makkelijke drankspel, maar is ook erg vermakelijk. Het enige wat je nodig hebt is een tv en drank! Spreek een bepaald voorwerp of woord met je vrienden af, dat wanneer je dit ziet, je moet drinken! Dit kan echt van alles zijn wat je maar wilt. Hoe meer voorkomend dit ding, hoe vaker je moet drinken natuurlijk!

5. Do or drink

Het laatste toffe drankspelletje is Do or Drink! De naam zegt het al, het gaat om een reeks met uitdagingen voor je vrienden. Wanneer ze weigeren om het uit te voeren, moeten ze drinken! Voor dit spel kan je zelf de uitdagingen verzinnen, of je kan het officiële Do or Drink spel online kopen!

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5
Welke Drank Schenk je in Welk Glas?
De Top 10 Shotjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation

My Cart

Close

Categories