shot-of-beer-tap-in-the-pub-ZR589RV-min

Zelf Thuis Biertjes Tappen

Heb jij thuis een eigen mancave of thuiskroeg? Dan mag een eigen biertap zeker niet ontbreken. Koud getapte biertjes uit jouw eigen tap, wanneer je maar wilt. Ook ideaal als je een verjaardagsfeestje wilt geven en niet steeds naar de koelkast wilt wandelen voor gekoelde flesjes.

Er zijn veel verschillende soorten biertaps, waar je uit kunt kiezen. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Hieronder vergelijken we de diverse soorten, zodat jij een goede keuze kunt maken welke variant voor jou het meest geschikt is. Succes bij het vinden van jouw eigen biertap!

Bierdispenser

We trappen af met de meest eenvoudige biertap, namelijk de bierdispenser. Zoals de naam al aangeeft, is dit eigenlijk geen echte biertap. Je dient namelijk van te voren de dispenser te vullen met bier, die vervolgens gekoeld wordt door het compartiment (gevuld met ijsblokjes) in het midden. De echte bierliefhebber neemt hier waarschijnlijk geen genoegen mee. Deze dispenser kan overigens ook gewoon gevuld worden met andere soorten (fris)drank, wat hem direct multifunctioneel maakt. Voor een paar tientjes ben jij al in het bezit van deze bierdispenser, die qua grote weinig ruimte in beslag neemt.

Thuistap

Wie kent hem niet? De klassieke thuistap installatie. Het enige wat jij nodig hebt is een vaatje van jouw favoriete biermerk, die je haalt in de supermarkt. Na het aansluiten doe de thuistap de rest voor jouw. De display geeft aan hoeveel bier er nog op voorraad is en welke temperatuur de bier heeft. Ondanks dat de thuistap van een iets groter formaat is, past deze nog steeds prima op bijvoorbeeld het aanrecht.

Officiële biertap

We sluiten dit lijstje af met de enige echte biertap, die je ook in de plaatselijke kroeg vindt. Deze professionele biertap sluit je aan op een groot fust (van bijvoorbeeld 50 Liter) van jouw favoriete biermerk en genieten maar! Overigens komt er qua installatie en onderhoud wel veel meer bij kijken ten opzichte van de thuistap. Echter vormt deze biertap, natuurlijk wel een echte eyecatcher in jouw mancave of thuiskroeg. Zit jij straks ook met al jouw vrienden aan de bar, terwijl jij gezellig bierjtes voor hun tapt (vergeet jezelf niet:p).

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

3 Heerlijke Cocktails voor bij de BBQ
De 3 Beste Cocktails met Watermeloen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories