Exotic Passion

Ingrediënten
 40 ml Passoã
 80 ml Ananassap
 IJsblokjes
 80 ml Sinaasappelsap
 1 theelepel Citroensap
 1 scheutje Rode Grenadine
 1 Citroen
 20 ml Gin
Tip!
 Papieren Rietjes
 Cocktail Roerstaafjes
 Cocktailshaker
 Barmaatje
 Cocktailglas
 Cocktailzeef

1

Doe de gin, Passoã, het sinaasappel-, ananas-, en citroensap in een cocktailshaker. Schud het geheel vervolgens goed door elkaar voor zo'n 30 seconden.

2

Neem vervolgens een longdrinkglas en voeg hieraan de grenadine en wat ijsblokjes toe.

3

Schenk vervolgens de inhoud van de cocktailshaker heel voorzichting langs een barlepel op de vlakke kant van de lepel. Hierdoor ontstaat er een mooi gelaagd effect en mengt de drank niet met de grenadine.

4

Garneer de cocktail met een zester van citroen.