Maracuja Caipirinha

Ingrediënten
 40 ml Cachaça
 1 Passievrucht
 1 ½ Limoen
 Crushed IJs
 2 eetlepels Suiker
Tip!
 Papieren Rietjes
 Cocktail Roerstaafjes
 Cocktailshaker
 Barmaatje
 Cocktailglas
 Cocktailzeef

1

Snijd de limoenen in partjes.

2

Doe de partjes limoen (op 1 na) en de suiker in een cocktailshaker en stamp dit met een muddler fijn totdat de suiker bijna volledig opgelost is.

3

Voeg de Cachaça en een kwart lepel pulp van de passievrucht toe.

4

Vul de cocktailshaker vervolgens met ijs en schud dit voor ongeveer 1 minuut.

5

Schenk de inhoud van de cocktailshaker door een cocktailzeef in het cocktailglas en vul dit eventueel aan met extra crushed ijs.

6

Garneer de cocktail met het overgebleven partje limoen en wat pulp van de passievrucht.