Martini Prosecco & Vlierbloesem

Ingrediƫnten
 2 Vlierbloesems (Of andere bloemblaadjes)
 50 ml Jasmijnthee
 ¼ theelepel Oranjebloesemhoning
 7 ml Vlierbloesemsiroop
 ¼ Grapefruit
 20 ml Wodka
 IJsblokjes
 75 ml Martini Prosecco
Tip!
 Papieren Rietjes
 Cocktail Roerstaafjes
 Cocktailshaker
 Barmaatje
 Cocktailglas
 Cocktailzeef

1

Vries voor het maken van dit recept 8 eetbare bloemen (zoals vlierbloesems) in 8 ijsblokjes. (Niet essentieel!)

2

Neem vervolgens de grapefruit en maak hier sap van.

3

Pak een cocktailshaker en giet hier de jasmijnthee, de oranjebloesemhoning, vlierbloesemsiroop, het grapefruitsap en de wodka in. Voeg tevens een handjevol ijsblokjes toe en schud alles goed door elkaar.

4

Schenk de inhoud van de cocktailshaker door een cocktailzeef in het glas. Vul dit aan met Martini Prosecco en garneer met twee bloemige ijsblokjes.