White Woods

Ingrediƫnten
 40 ml Tanqueray Dry (Gin)
 20 ml Vers Citroensap
 20 ml Zelfgemaakte Kastanjesiroop
 IJsblokjes
 Geraspte Chocolade
Ingrediƫnten Kastanjesiroop
 500 g Kastanjes
 120 g Walnoten
 2 Vanille Extract
 1250 g Suiker
Tip!
 Papieren Rietjes
 Cocktail Roerstaafjes
 Cocktailshaker
 Barmaatje
 Cocktailglas
 Cocktailzeef

Bereiding Zelfgemaakte Kastanjesiroop (200ml)
1

Rooster 500 gram kastanjes voor zo'n 30 minuten op 180 graden in de oven.

2

Doe tevens 120 gram walnoten in een pan en rooster deze tot ze licht verbranden.

3

Verwijder de velletjes van de kastanjes en meng ze samen met de noten met 1 liter water en 2 theelepels vanille-extract.

4

Giet het mengsel door een fijne zeef en voeg vervolgens de suiker toe. Vergeet niet om alles goed door elkaar te roeren.

Bereiding Cocktail
5

Voeg de Tanqueray Dry Gin, het citroensap en de zelfgemaakte kastanjesiroop toe aan een cocktailshaker gevuld met ijs. Schud het geheel voor ongeveer 15 seconden.

6

Schenk de inhoud van de cocktailshaker door een cocktailzeefje in het glas;

7

Garneer met geraspte chocolade. Cheers!