Pers 8 grapefruits tot vers sap of gebruik kant-en-klare grapefruitsap. Giet het sap vervolgens door een zeef.
Voeg voor elke 250 ml grapefruitsap 100 gr suiker toe en roer totdat de suiker is opgelost.
Voeg vervolgens 5 gram hibiscusthee toe voor elke 250 ml grapefruitsiroop, roer door elkaar en dek af met wat huishoudfolie.
Laat het mengsel vervolgens 30 minuten in de koelkast staan en filter het vervolgens door een zeef,
Voeg vervolgens voor elke 250 ml siroop, één theelepel rozenwater toe.
Vul een longdrinkglas met een aantal ijsblokjes.
Schenk achtereenvolgens in het glas de Tanqueray Royale Gin in en 30 ml van de zelfgemaakte grapefruitsiroop.
Roer alles met een barlepel door elkaar en vul eventueel aan met meer ijsblokjes.
Schenk vervolgens het bruiswater in het glas, totdat deze volledig gevuld is. Vergeet niet om in de tussentijd alles nogmaals goed te roeren.
Garneer met enkele witte rozenblaadjes en klaar is jouw herfst cocktail!
Interessante cocktail benodigdheden:
- Oorspronkelijke prijs was: €10.59.€5.93Huidige prijs is: €5.93.
- Oorspronkelijke prijs was: €4.48.€3.45Huidige prijs is: €3.45.
- Oorspronkelijke prijs was: €7.07.€5.30Huidige prijs is: €5.30.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Pers 8 grapefruits tot vers sap of gebruik kant-en-klare grapefruitsap. Giet het sap vervolgens door een zeef.
Voeg voor elke 250 ml grapefruitsap 100 gr suiker toe en roer totdat de suiker is opgelost.
Voeg vervolgens 5 gram hibiscusthee toe voor elke 250 ml grapefruitsiroop, roer door elkaar en dek af met wat huishoudfolie.
Laat het mengsel vervolgens 30 minuten in de koelkast staan en filter het vervolgens door een zeef,
Voeg vervolgens voor elke 250 ml siroop, één theelepel rozenwater toe.
Vul een longdrinkglas met een aantal ijsblokjes.
Schenk achtereenvolgens in het glas de Tanqueray Royale Gin in en 30 ml van de zelfgemaakte grapefruitsiroop.
Roer alles met een barlepel door elkaar en vul eventueel aan met meer ijsblokjes.
Schenk vervolgens het bruiswater in het glas, totdat deze volledig gevuld is. Vergeet niet om in de tussentijd alles nogmaals goed te roeren.
Garneer met enkele witte rozenblaadjes en klaar is jouw herfst cocktail!