Autumn Blush Cocktail Recept

Autumn Blush

BeoordelingDifficultyBeginner
Autumn Blush Cocktail Recept
Yields1 Serving
Total Time5 mins
Ingrediënten
 30 ml Tanqueray Royale (Gin)
 30 ml Zelfgemaakte Grapefruit- en Hibiscussiroop
 Bruiswater
 Witte Rozenblaadjes
 IJsblokjes
Ingrediënten Grapefruitsiroop
 8 Grapefruits
 100 g Suiker
 5 Hibiscusthee
 1 theelepel Rozenwater
Tip!
Bereiding Zelfgemaakte Grapefruit-/Hibiscussiroop (250ml)
1

Pers 8 grapefruits tot vers sap of gebruik kant-en-klare grapefruitsap. Giet het sap vervolgens door een zeef.

2

Voeg voor elke 250 ml grapefruitsap 100 gr suiker toe en roer totdat de suiker is opgelost.

3

Voeg vervolgens 5 gram hibiscusthee toe voor elke 250 ml grapefruitsiroop, roer door elkaar en dek af met wat huishoudfolie.

4

Laat het mengsel vervolgens 30 minuten in de koelkast staan en filter het vervolgens door een zeef,

5

Voeg vervolgens voor elke 250 ml siroop, één theelepel rozenwater toe.

Bereiding Cocktail
6

Vul een longdrinkglas met een aantal ijsblokjes.

7

Schenk achtereenvolgens in het glas de Tanqueray Royale Gin in en 30 ml van de zelfgemaakte grapefruitsiroop.

8

Roer alles met een barlepel door elkaar en vul eventueel aan met meer ijsblokjes.

9

Schenk vervolgens het bruiswater in het glas, totdat deze volledig gevuld is. Vergeet niet om in de tussentijd alles nogmaals goed te roeren.

10

Garneer met enkele witte rozenblaadjes en klaar is jouw herfst cocktail!

Category

Interessante cocktail benodigdheden:

Ingredients

Ingrediënten
 30 ml Tanqueray Royale (Gin)
 30 ml Zelfgemaakte Grapefruit- en Hibiscussiroop
 Bruiswater
 Witte Rozenblaadjes
 IJsblokjes
Ingrediënten Grapefruitsiroop
 8 Grapefruits
 100 g Suiker
 5 Hibiscusthee
 1 theelepel Rozenwater
Tip!

Directions

Bereiding Zelfgemaakte Grapefruit-/Hibiscussiroop (250ml)
1

Pers 8 grapefruits tot vers sap of gebruik kant-en-klare grapefruitsap. Giet het sap vervolgens door een zeef.

2

Voeg voor elke 250 ml grapefruitsap 100 gr suiker toe en roer totdat de suiker is opgelost.

3

Voeg vervolgens 5 gram hibiscusthee toe voor elke 250 ml grapefruitsiroop, roer door elkaar en dek af met wat huishoudfolie.

4

Laat het mengsel vervolgens 30 minuten in de koelkast staan en filter het vervolgens door een zeef,

5

Voeg vervolgens voor elke 250 ml siroop, één theelepel rozenwater toe.

Bereiding Cocktail
6

Vul een longdrinkglas met een aantal ijsblokjes.

7

Schenk achtereenvolgens in het glas de Tanqueray Royale Gin in en 30 ml van de zelfgemaakte grapefruitsiroop.

8

Roer alles met een barlepel door elkaar en vul eventueel aan met meer ijsblokjes.

9

Schenk vervolgens het bruiswater in het glas, totdat deze volledig gevuld is. Vergeet niet om in de tussentijd alles nogmaals goed te roeren.

10

Garneer met enkele witte rozenblaadjes en klaar is jouw herfst cocktail!

Autumn Blush
Navigation

My Cart

Close

Categories