Cocktail Recepten

Wie drinkt er niet eens een cocktail op vakantie? Wij in ieder geval wel. Echter vinden we het nog leuker om deze cocktails zelf te maken. Het zelf maken van een cocktail is vrij eenvoudig, zolang je het juiste gereedschap maar in huis hebt. Gelukkig vind je op onze website een enorm assortiment met barartikelen.

Cocktail recepten

Op deze pagina vind je een overzicht met populaire cocktailrecepten. Wanneer je een cocktail recept aanklikt, vind je een uitgebreid stappenplan van hoe je deze cocktail zelf kunt maken. Daarnaast staat er duidelijk beschreven welke ingrediënten en bartools je nodig bent voor het betreffende recept.

Alcoholvrije cocktails

Het grootste deels van de cocktails bevat alcohol. Ben je nog geen 18 of drink je liever alcoholvrij? Neem dan een kijkje tussen onze mocktails recepten. Dit zijn cocktails zonder drank! Overigens is het ook gewoon mogelijk om de drank weg te laten in één van bovenstaande cocktail recepten.

Gratis cocktail boek

Speciaal voor alle cocktail liefhebbers, hebben wij een gratis cocktail boek opgesteld. Hierin vind je de recepten van een tiental populaire cocktails. Dit e-book is gratis te downloaden als jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Dat kan eenvoudig hier!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories