Pak een glazen pot en vul deze met een half glaasje water. Voeg hieraan de honing-granaatappelsiroop en de honing toe. Roer net zo lang totdat de honing is opgelost. Voeg vervolgens het granaatappelsap toe en roer dit goed door elkaar.
Vul een cocktailshaker voor 3/4 met ijs en voeg de mix uit de glazen pot toe. Schud tot het gekoeld is, ongeveer 12 seconden.
Schenk de inhoud van de cocktailshaker vervolgens door een cocktailzeef in een glas met ijsblokjes. Garneer met een takje rozemarijn en een schijfje grapefruit.
Interessante cocktail benodigdheden:
- Oorspronkelijke prijs was: €8.40.€5.88Huidige prijs is: €5.88.
- Oorspronkelijke prijs was: €13.63.€12.81Huidige prijs is: €12.81.
- €31.79
Ice Crusher, voor het fijnmalen van ijsblokjes voor cocktails e.d. Zilverkleurige bovenkant en transparante opvangbak.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Pak een glazen pot en vul deze met een half glaasje water. Voeg hieraan de honing-granaatappelsiroop en de honing toe. Roer net zo lang totdat de honing is opgelost. Voeg vervolgens het granaatappelsap toe en roer dit goed door elkaar.
Vul een cocktailshaker voor 3/4 met ijs en voeg de mix uit de glazen pot toe. Schud tot het gekoeld is, ongeveer 12 seconden.
Schenk de inhoud van de cocktailshaker vervolgens door een cocktailzeef in een glas met ijsblokjes. Garneer met een takje rozemarijn en een schijfje grapefruit.