Vries voor het maken van dit recept 8 eetbare bloemen (zoals vlierbloesems) in 8 ijsblokjes. (Niet essentieel!)
Neem vervolgens de grapefruit en maak hier sap van.
Pak een cocktailshaker en giet hier de jasmijnthee, de oranjebloesemhoning, vlierbloesemsiroop, het grapefruitsap en de wodka in. Voeg tevens een handjevol ijsblokjes toe en schud alles goed door elkaar.
Schenk de inhoud van de cocktailshaker door een cocktailzeef in het glas. Vul dit aan met Martini Prosecco en garneer met twee bloemige ijsblokjes.
Interessante cocktail benodigdheden:
- Oorspronkelijke prijs was: €8.40.€5.88Huidige prijs is: €5.88.
- Oorspronkelijke prijs was: €13.63.€12.81Huidige prijs is: €12.81.
- €31.79
Ice Crusher, voor het fijnmalen van ijsblokjes voor cocktails e.d. Zilverkleurige bovenkant en transparante opvangbak.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Vries voor het maken van dit recept 8 eetbare bloemen (zoals vlierbloesems) in 8 ijsblokjes. (Niet essentieel!)
Neem vervolgens de grapefruit en maak hier sap van.
Pak een cocktailshaker en giet hier de jasmijnthee, de oranjebloesemhoning, vlierbloesemsiroop, het grapefruitsap en de wodka in. Voeg tevens een handjevol ijsblokjes toe en schud alles goed door elkaar.
Schenk de inhoud van de cocktailshaker door een cocktailzeef in het glas. Vul dit aan met Martini Prosecco en garneer met twee bloemige ijsblokjes.