Giet 150 ml kokend water over de theeblaadjes. Roer en zeef het mengsel meteen. Meng de thee vervolgens met het vanille-extract en laat het geheel afkoelen.
Giet het citroensap, de ahornsiroop en 50 ml van de thee in een cocktailshaker. Roer het eiwit los met een vork en voeg dan 1 eetlepel toe aan de shaker. Schud de shaker stevig tot het mengsel schuimt. Voeg een flinke hand ijs toe en schud opnieuw.
Schenk de inhoud vervolgens tweemaal door een zeef in een cocktailglas. Vul het glas heel voorzichtig aan met granaatappelsap en 10 ml water.
Interessante cocktail benodigdheden:
- Oorspronkelijke prijs was: €12.85.€8.87Huidige prijs is: €8.87.
- Oorspronkelijke prijs was: €2.29.€1.60Huidige prijs is: €1.60.
- Oorspronkelijke prijs was: €4.37.€2.53Huidige prijs is: €2.53.
- Oorspronkelijke prijs was: €3.30.€1.98Huidige prijs is: €1.98.
- Oorspronkelijke prijs was: €3.07.€2.86Huidige prijs is: €2.86.
- Oorspronkelijke prijs was: €13.12.€8.40Huidige prijs is: €8.40.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Giet 150 ml kokend water over de theeblaadjes. Roer en zeef het mengsel meteen. Meng de thee vervolgens met het vanille-extract en laat het geheel afkoelen.
Giet het citroensap, de ahornsiroop en 50 ml van de thee in een cocktailshaker. Roer het eiwit los met een vork en voeg dan 1 eetlepel toe aan de shaker. Schud de shaker stevig tot het mengsel schuimt. Voeg een flinke hand ijs toe en schud opnieuw.
Schenk de inhoud vervolgens tweemaal door een zeef in een cocktailglas. Vul het glas heel voorzichtig aan met granaatappelsap en 10 ml water.