
Snijd alle passievruchten open en zeef hieruit het sap. Bewaar zowel de zaden als het sap los van elkaar.
Mix in een cocktailshaker de muntblaadjes en het rietsuiker door elkaar.
Voeg hieraan het limoensap van 1 limoen en wat ijs toe.
Vul een cocktailglas met ijs en voeg hieraan vervolgens de mix uit de cocktailshaker toe.
Vul de cocktail aan met een scheutje bruiswater en meng het passievruchtensap en pulp hier doorheen.
Garneer de cocktail met blaadjes munt en de passievruchtzaadjes.
Interessante cocktail benodigdheden:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd alle passievruchten open en zeef hieruit het sap. Bewaar zowel de zaden als het sap los van elkaar.
Mix in een cocktailshaker de muntblaadjes en het rietsuiker door elkaar.
Voeg hieraan het limoensap van 1 limoen en wat ijs toe.
Vul een cocktailglas met ijs en voeg hieraan vervolgens de mix uit de cocktailshaker toe.
Vul de cocktail aan met een scheutje bruiswater en meng het passievruchtensap en pulp hier doorheen.
Garneer de cocktail met blaadjes munt en de passievruchtzaadjes.