Doe het water en de suiker in een grote glazen pot en roer tot de suiker volledig is opgelost.
Schil en ontkern de ananas en voeg beide, naast de kaneelstokjes en kruidnagels toe aan de pot.
Bedek de pot losjes met een theedoek of kaasdoek en bind hem vast met een touwtje.
Laat de pot 2 tot 3 dagen op kamertemperatuur staan. Schuim en bellen vormen zich aan de bovenkant van de pot. Deze kun je met een lepel wegscheppen.
Zeef het mengsel en gooi de vaste stoffen weg.
Serveer over ijs of in cocktailglas.
(Verdeel de rest over flessen en bewaar in de koelkast.)
Interessante cocktail benodigdheden:
- Oorspronkelijke prijs was: €27.12.€16.54Huidige prijs is: €16.54.
- Oorspronkelijke prijs was: €53.09.€35.57Huidige prijs is: €35.57.
- Oorspronkelijke prijs was: €2.88.€1.67Huidige prijs is: €1.67.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe het water en de suiker in een grote glazen pot en roer tot de suiker volledig is opgelost.
Schil en ontkern de ananas en voeg beide, naast de kaneelstokjes en kruidnagels toe aan de pot.
Bedek de pot losjes met een theedoek of kaasdoek en bind hem vast met een touwtje.
Laat de pot 2 tot 3 dagen op kamertemperatuur staan. Schuim en bellen vormen zich aan de bovenkant van de pot. Deze kun je met een lepel wegscheppen.
Zeef het mengsel en gooi de vaste stoffen weg.
Serveer over ijs of in cocktailglas.
(Verdeel de rest over flessen en bewaar in de koelkast.)