Tepache Mocktail Recept

Tepache

BeoordelingDifficultyBeginner
Tepache Mocktail Recept
Yields1 Serving
Total Time5 mins
Ingrediënten
 1 middelgrote Ananas
 120 g Donkerbruine Suiker
 2 Kaneelstokjes
 4 Kruidnagels
 1200 ml Water
 IJsblokjes
Tip!
1

Doe het water en de suiker in een grote glazen pot en roer tot de suiker volledig is opgelost.

2

Schil en ontkern de ananas en voeg beide, naast de kaneelstokjes en kruidnagels toe aan de pot.

3

Bedek de pot losjes met een theedoek of kaasdoek en bind hem vast met een touwtje.

4

Laat de pot 2 tot 3 dagen op kamertemperatuur staan. Schuim en bellen vormen zich aan de bovenkant van de pot. Deze kun je met een lepel wegscheppen.

5

Zeef het mengsel en gooi de vaste stoffen weg.

6

Serveer over ijs of in cocktailglas.

(Verdeel de rest over flessen en bewaar in de koelkast.)

Category

Interessante cocktail benodigdheden:

Ingredients

Ingrediënten
 1 middelgrote Ananas
 120 g Donkerbruine Suiker
 2 Kaneelstokjes
 4 Kruidnagels
 1200 ml Water
 IJsblokjes
Tip!

Directions

1

Doe het water en de suiker in een grote glazen pot en roer tot de suiker volledig is opgelost.

2

Schil en ontkern de ananas en voeg beide, naast de kaneelstokjes en kruidnagels toe aan de pot.

3

Bedek de pot losjes met een theedoek of kaasdoek en bind hem vast met een touwtje.

4

Laat de pot 2 tot 3 dagen op kamertemperatuur staan. Schuim en bellen vormen zich aan de bovenkant van de pot. Deze kun je met een lepel wegscheppen.

5

Zeef het mengsel en gooi de vaste stoffen weg.

6

Serveer over ijs of in cocktailglas.

(Verdeel de rest over flessen en bewaar in de koelkast.)

Tepache
Navigation

My Cart

Close

Categories