Neon Bar Verlichting | Retro/Vintage/Antiek Neon Reclamebord | Neon Sign

Bardecoratie Kopen

Mensen komen graag samen in kroegen en café’s. Niet alleen om wat te drinken met bijvoorbeeld vrienden, maar ook vanwege de knusse en gezellige sfeer die er hangt. Deze sfeer is grotendeels te danken aan de decoratie. Deze vind je niet alleen aan de muur, maar ook op de tafeltjes of aan het plafond. Het aanbod bar decoratie is enorm uiteenlopend. Voor elke kroeg, ongeacht inrichting, is er wel iets te vinden.

Mancave decoratie

Al deze bardecoratie is uiteraard niet alleen geschikt voor in een café of kroeg. Ook in mancaves komt deze decoratie perfect tot zijn recht. Een mancave beschikt vaak over een eigen bar, waardoor er eenzelfde soort sfeer ontstaat als in de kroeg.

Ultieme lijst bardecoratie item

Je kunt op veel plekken bardecoratie items kopen. Het grootste aanbod vind je echter toch op onze website. Om de zoektocht te vereenvoudigen hebben wij hieronder een groot aantal van deze bar decoratie items op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Wandborden

Een wandbord is eigenlijk één van de eerste items, waar je aan denkt bij het decoreren van een kroeg of mancave. Vooral de vintage pubborden zijn in trek bij kroegeigenaren. Op deze retro kroegborden zie je vaak nostalgische afbeeldingen van drankmerken of spreuken. Ook zijn er leuke wandborden over cocktails, bier en auto’s.

Posters

Naast metalen wandborden, zijn ook vintage posters in trek. Deze posters zijn vaak gemaakt van hoogwaardig kraft papier, waardoor ze een lange levensduur hebben. Naast kroegen, zijn deze posters ook geschikt voor restaurants. Zo heb je zeer leuke posters in de vorm van landkaarten of met koffie als thema.

Kapstokken

Bij kapstokken heb je niet direct het idee, dat dit kan bijdragen aan het decoreren van een bar of mancave. Niets is echter minder waar. Decoratieve kapstokken kunnen juist voor wat extra sfeer zorgen. Maak gelijk een goede indruk bij de entree en je bent binnen!

Wijnrekken

Wijnrekken passen misschien niet in elke kroeg of mancave thuis. Echter zijn ze wel zeer geschikt als muurdecoratie in restaurants. De retro wijnrekken sluiten overigens wel perfect aan bij de inrichting van een vintage kroeg.

Vintage LED borden

Antieke LED reclameborden, passen perfect in het interieur van een kroeg of mancave. De gezellige gloeilampen verwerkt in het reclamebord, zorgen voor een extra knus gevoel.

Neon verlichting

Neon verlichting dient vaak als decoratie voor buiten de kroeg. Het trekt de aandacht van nieuwsgierige bezoekers buiten. Het draagt dus zeker bij aan het maken van de juiste sfeer.

Wandlampen

Niets is zo sfeervol als een paar gezellige wandlampen. Veel kroegen maken gebruik van vintage wandlampen als lichtbron. Het zorgt voor de juiste mate van licht, zonder dat daarbij overbelichting ontstaat.

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 4

Your page rank:

Opblaasbare Kroeg Kopen
De 5 Beste Whiskey Cocktails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories