IJs Crusher Machine / IJsbreker

De 3 Beste IJscrushers

De 3 Beste IJscrushers

Met behulp van een ijscrusher maak je eenvoudig jouw eigen gemalen ijs. Hoe? Dat is geheel afhankelijk voor welke ijs crusher machine je kiest. We kunnen ons voorstellen dat je door het ruime aanbod moeilijk een keuze kunt maken. Daarom hebben wij een top 3 opgesteld met de beste ijscrusher machines, die momenteel beschikbaar zijn.

Handmatige IJscrusher Machine

We trappen af met de meest basic ijscrusher machine, die momenteel beschikbaar is. Deze variant is gemaakt van plastic en verkrijgbaar in diverse kleuren. Aan de bovenkant voeg je hele ijsblokjes toe. Vervolgens duw je deze met een deksel naar beneden. Met je andere hand draai je intussen aan de hendel, zodat de ijsblokjes gecrusht worden. Zo maak jij in een handomdraai jouw eigen cocktail met gemalen ijs!

Semi- automatische RVS ijsblokjes crusher

De robuuste RVS ijscrusher is de nummer twee uit onze lijst. Deze ijsblokjescrusher is semi-automatisch. Aan de voorzijde voeg je de ijsblokjes toe. Vervolgens zet je de machine aan en druk je de ijsblokjes met de hendel naar binnen. In het bakje onder de machine verschijnt jouw eigen gemalen ijs, klaar om toegevoegd te worden aan jouw cocktail!

Automatisch ijscrusher machine

Tenslotte ronden we dit lijstje af met een volledig automatische ijscrusher machine. In tegenstelling tot nummer één en twee, hoe je hier geen hendel aan te drukken. Voeg ijsblokjes toe in het reservoir, druk op de knop en het gemalen ijs wordt automatisch voor je in een bakje geserveerd.

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

Corona Barmat
De 3 Mooiste Vintage Barkrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories