Barkruk | Industriële Barkruk | Retro Barkruk | Vintage Barkruk  | Houten/Metalen Barkruk

De 3 Mooiste Vintage Barkrukken

De 3 Mooiste Vintage Barkrukken

In jouw thuiskroeg of mancave mogen een paar stoere barkrukken niet ontbreken. Afhankelijk van de inrichting sluiten retro barkrukken met een vintage ”look and feel” het beste aan bij het kroegsfeertje. Ter inspiratie hebben wij daarom een drietal barkrukken geselecteerd, die je hieronder vindt:

Vintage Olievat Barkruk

Deze kleurrijke barkrukken zijn gemaakt uit een olievat, die voorzien is van een echte leren zitting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met daarop bedrukking in het wit of zwart. Niet alleen geschikt als barkruk, maar ook perfect te gebruiken als decoratiestuk.

Retro Leren Metalen Barkruk

Nummer twee in dit lijstje is een metalen barkruk met leren zitting. Stoer, robuust en stijlvol! Verkrijgbaar in vintage zwart, -blauw of -bruin. Ook zijn er uitvoeringen beschikbaar, die beschikken over een print (zoals de Engelse vlag).

Industriële Metaal Houten Barkruk

We sluiten dit lijstje af met een robuuste industriële metaal houten barkruk. De zitting is zowel beschikbaar in een leren- als houten uitvoering. De stoelleuning is bij beiden gemaakt uit hout. De poten worden gevormd door robuust zwart metaal. Een echte eye-catcher voor elke stoere thuiskroeg!

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste IJscrushers
Waar Koop je Whiskey Stenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories