De-3-Beste-Cocktail-Muddlers-om-te-kopen

De 3 Beste Cocktail Muddlers om te Kopen

Als jij een echte barista bent, weet je precies wat je nodig hebt om een uitstekende cocktail te bereiden. Natuurlijk zorg je voor de meest verse ingrediënten, diverse alcoholische drankjes en genoeg ijs. Een (thuis)barista is ook uitgerust met gereedschap zoals een cocktail lepeltje, deftige glazen en bijvoorbeeld een mixbeker. Wat ontbreekt er nu nog? Een muddler natuurlijk! Met behulp van een muddler haal je het beste uit de ingrediënten die je gebruikt.

Wat is een cocktail muddler?

Een muddler is in feite een stamper waarmee je ingrediënten zoals citroen en limoen kunt aanstampen. Wanneer de ingrediënten worden samengeperst, komen alle smaken en aroma’s optimaal uit de vruchten. Sommige muddlers zijn bovendien prima te gebruiken om ijsblokjes kleiner te maken. De onderkant heeft vaak wat reliëf, zodat je moeiteloos grote blokken ijs kunt veranderen in fijn verkruimeld ijs. De meeste muddlers zijn gemaakt van kunststof, metaal of in sommige gevallen van porselein.

De 3 beste muddlers

Bartenders kunnen eigenlijk niet zonder een goede muddler. De stamper is namelijk essentieel voor de bereiding van de meeste cocktailrecepten. Denk alleen al aan het fijnstampen van muntbladeren, schijfjes citroen en ijsblokjes. Wanneer je hier een ander hulpmiddel voor gebruikt, komen de smaken niet optimaal tot zijn recht. Maar welke muddler is nu het beste? En zijn er andere muddlers voor verschillende toepassingen? Wij leggen het je uit, aan de hand van de 3 beste muddlers die nu beschikbaar zijn.

De luxe muddler van Doodadeals

Doodadeals brengt een opvallende muddler naar de markt. Deze stamper is gemaakt van roestvast staal en heeft een roze kleur. Met een kunststof gedeelte aan de onderkant, kan de muddler allerlei verse ingrediënten zoals fruit en muntbladeren samenpersen. Het stevige design zorgt ervoor dat je zelfs ijsblokjes kunt kneuzen. Daarnaast is deze unieke muddler geschikt voor de vaatwasser.
Er zit één nadeel aan de muddler van Doodadeals. De totale lengte bedraagt namelijk slechts 21 centimeter. De stamper kan wellicht wat onhandig zijn wanneer je langwerpige glazen gebruikt.

De muddler van Feldien

Volledig gemaakt van RVS met een kunststof stamp gedeelte, is deze muddler van Feldien zeer duurzaam te noemen. Het uiteinde, met een geribbeld oppervlakte, zorgt dat alle ingrediënten optimaal worden geperst. Zo komen de smaken optimaal vrij en houd het geserveerde drankje een frisse geur. Met Feldien kan je gegarandeerd jarenlang de beste cocktails maken, voor jezelf en al jouw vrienden.

Muddler van BarDeluxe

Als je op zoek bent naar een professionele muddler, is dit model van BarDeluxe misschien iets voor jou. Gemaakt van Foodgrade RVS en een rubberen handvat, is deze stamper erg gebruiksvriendelijk. Een onderkant met reliëf zorgt dat je zelfs ijsblokjes kunt stampen. Maar wat de muddler écht bijzonder maakt? Het grote oppervlak. Met BarDeluxe kun je alle ingrediënten gelijkmatig aanstampen of persen. Ideaal voor een cocktail-avond bij jou thuis. Bovendien is de muddler geschikt voor de vaatwasser. Dat scheelt weer schoonmaakwerk.

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Lekkerste Herfst Cocktails
Wat is een Tonic Stamper?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories