De 3 Beste IJscrushers om te Kopen

De 3 Beste IJscrushers om te Kopen

Als het zonnetje weer gaat schijnen en de zomer aanbreekt, gaan veel mensen naar buiten. Niets is beter dan buiten kunnen genieten van een koud drankje, toch? Alleen is er één probleem… Wanneer je jouw drankje eventjes neerzet, kan de zon je drankje snel opwarmen. Er blijft een lauw drankje over, zonder prik. Met een beetje geschaafd ijs is dat probleem snel verholpen. Maar hoe regel je binnen een handomdraai gecrushed ijs? Met een ijscrusher natuurlijk!

Met behulp van zo’n ijscrusher maak je vliegensvlug geschaafd ijs. Maar wat maakt een goede ijscrusher? En wat zijn de verschillen tussen de ijscrushers die beschikbaar zijn? Deze vragen zullen in dit artikel beantwoord worden, aan de hand van de 3 beste ijscrushers.

Fijn en praktisch, de Hendi ijsblokjesvergruizer

Dit compacte apparaatje is zonder meer een geweldige toevoeging in je keuken. Zeker als je dol bent op gecrushed ijs in frisdrank en/of cocktails. De Hendi noemt zichzelf niet voor niets een ‘vergruizer’. De ijscrusher heeft namelijk een aantal scherpe RVS messen die het ijs helemaal verpulveren. Zo blijft alleen het meest fijne, geschaafde ijs over.

Deze Hendi is gemaakt van een verchroomde zinklegering. De messen zijn van roestvaststaal voor langdurig gebruik. Bovendien wordt deze stoere ijscrusher geleverd met een kunststof ijsschep, zodat je op een hygiënische manier ijs kunt serveren.

Met behulp van de hendel maak je direct het beste, fijngemalen ijs. De container waar het ijs in wordt opgevangen, is uitneembaar. Ondanks het kleine formaat, beschikt de Hendi ijsblokjesvergruizer over de meest essentiële functies voor de bereiding van allerlei koude dranken.

Fijngemalen ijs met de Icebreaker

De naam geeft al aan dat deze machine een hoop in zijn mars heeft. De Icebreaker is onmisbaar voor liefhebbers van ijskoude cocktails. Dat komt door de krachtige messen van roestvaststaal. Ze verbrijzelen moeiteloos de harde ijsblokjes, die je normaal gesproken niet kunt breken.

Het ijs crushen is overigens erg eenvoudig. Plaats de ijsblokjes in de invoertrechter en schakel de machine in. Binnen een paar minuten worden de ijsblokjes gecrushed. Het geschaafde ijs valt vervolgens in de opvangbak. Er past wel 3,5 liter in deze opvangbak, zodat je de hele familie kunt voorzien van gecrushed ijs. Wist je dat de Icebreaker tot wel 15 kilogram geschaafd ijs per uur maken? Ideaal wanneer je een hele avond lang cocktails wil gaan serveren!

Handgeschaafd ijs met de APS-Germany ijscrusher

Dit is een ijscrusher van Duitse kwaliteit. De APS-germany ijscrusher staat bekend om de efficiënte manier van ijs crushen. Het molentje is verbonden met scherpe mesjes, die het ijs vanzelf verbrijzelen. Wanneer je aan de hendel draait, wordt het ijs direct kleiner.

Kortom; deze ice crusher is zeer geschikt voor de bereiding van cocktails. Het geschaafde ijs is een geweldige toevoeging op de meest bekende cocktail recepten. Geschaafd ijs zorgt namelijk voor een optimale koeling van iedere drank! Kwaliteit en gebruiksgemak in een compact formaat, dat is waar APS-Germany voor staat.

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

De 3 Lekkerste Cocktails met Mango
De 3 Lekkerste Oranje Cocktails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories