De 3 Lekkerste Blauwe Cocktails

De 3 Lekkerste Blauwe Cocktails

Blauw is de kleur van de zomer en de tropische stranden. En wanneer je op een strand zit hoort daar natuurlijk ook een heerlijke blauwe cocktail bij. Er zijn een aantal blauwe cocktails die zeker het proberen waard zijn. De meest gebruikte methode om een blauwe cocktail te krijgen is door het gebruik van Blue Curaçao, een bitterlikeur met laraha fruit. Dit is een circusachtige vrucht die groeit op het Nederlandse eiland Curaçao. Hier staan op een rijtje de 3 lekkerste blauwe cocktails die jij deze zomer kan maken.

1. Blue Lagoon

De eerste blauwe cocktail heeft zijn naam niet zomaar gekregen. Deze zomerse cocktail is zo fel blauw dat je hem bijna niet kunt missen. De Blue Lagoon staat zeer bekend als vakantie cocktail, en is perfect voor aan het strand of op een terras wanneer het heerlijk warm is. De naam is afkomstig uit Jamaica, van het Blue Lagoon meer. Dit meer is felblauw en tropisch. Net als de cocktail!

De felblauwe kleur van de Blue Lagoon is afkomstig van de blue Curaçao die samen met wodka het hoofdbestanddeel vormen van deze cocktail. Blue Curaçao is een zoete likeur die vaak in cocktails gebruikt wordt. Om de cocktail een frisse smaak te geven wordt er verse citroensap en 7up toegevoegd, zodat het lekker bubbelend is. Zo heb je de heerlijke, frisse smaak die perfect is voor de warme dagen!

2. Aquadisiac

De volgende cocktail is de Aquadisiac, een unieke cocktail die een turquois blauwe kleur heeft. De Aquadisiac bevat Blue Curaçao, wat de sleutel is tot de blauwe kleur.

De Aquadisiac is simpel en bevat niet te veel ingewikkelde ingrediënten, wat meteen de elegantie van de cocktail vormt. Simpel is in dit geval beter, en de keuze van kwalitatieve ingrediënten is het belangrijkst.

Deze cocktail bestaat uit gerijpte rum, blue curaçao, citroensap en Orgeat siroop. Deze siroop is gemaakt van amandelen, suiker en rozenwater, wat zorgt voor een lichte en zoete smaak in de cocktail dat afweegt tegen de sterke en aromatische smaken van de gerijpte rum.

De aquadisiac is een goed gebalanceerde cocktail die wederom ideaal is voor tijdens de warme dagen, en de zoete smaken zijn heerlijk in combinatie met de frissere ingrediënten.

3. Blue Train

De laatste blauwe cocktail is de Blue Train. Deze diepblauwe cocktail heeft een elegante uitstraling en proeft hetzelfde. Het is een minder bekende cocktail, maar verdient zeker een plekje op de lijst met het bijzondere smakenpallet.

De Blue Train bestaat uit Gin, Blue Curaçao en citroensap. De smakencombinatie zorgt voor een overheerlijke smaaksensatie. De citrusachtige Blue Curaçao zorgt voor de felblauwe kleur van de cocktail.

Het smaakprofiel van de Blue Train is zeker het proberen waard, en met de fruitige en frisse ingrediënten is het een echte zomerse cocktail!

Wat heb je nodig om een blauwe cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

De 3 Lekkerste Kerst Cocktails
De 3 Lekkerste Bevrijdingsdag Cocktails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories