De 3 Lekkerste Cocktails met Peer

De 3 Lekkerste Cocktails met Peer

Peer is een overheerlijke vrucht die voor talloze doeleinden gebruikt kan worden. Deze frisse delicatesse is dan ook perfect voor het gebruik in cocktails. Ben jij op zoek naar een heerlijke cocktail met verse peer? Hier staan op een rijtje de 3 lekkerste cocktails met peer.

1. Pear Tree

De eerste heerlijke peer cocktail is de Pear Tree Cocktail. Wanneer je zoekt naar een cocktail met peer, dan is dit misschien wel je beste optie. De Pear Tree is simpel, elegant, en overheerlijk.

De Pear Tree bestaat uit peer gearomatiseerde wodka. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor het merk Absolut, die bekend staat om de gearomatiseerde wodka’s. De Peer wodka heeft frisse smaken, subtiele bloemengeur en een licht pittige smaak. Over het algemeen een perfecte wodka om te gebruiken voor het maken van cocktails. Verder wordt er voor de Pear Tree Cocktail vlierbloesem likeur gebruikt. In dit geval de St-Germain elderflower liqueur. Door de kwaliteit in de productie van deze likeur, is het zeker terug te smaken in de cocktails. Om alles af te maken wordt de Pear Tree Cocktail afgetopt met een beetje champagne, voor een bruisende en elegante smaak.

2. Spiced Pear

Dit is een typische cocktail die precies smaakt zoals de naam het zegt: Spiced pear. Deze heerlijk zoete en licht pittige en kruidige cocktail is een heerlijke herfstcocktail door de fruitige maar ook lichte ingrediënten. Echter, je kan hem uiteraard drinken wanneer je maar wilt, want de Spiced Pear is overheerlijk!

De cocktail bestaat uit Peer & Cognac likeur en Spiced rum, oftewel gekruide rum. Deze twee likeuren zijn perfect in combinatie met elkaar. De Cognac is licht zoet en fruitig door de peer tonen, waardoor hij wat subtieler is dan traditionele cognac. Deze combinatie van ingrediënten creëert een heerlijk hartige en aromatische smaak in de cocktail die je doet associëren met herfst.

Naast de likeuren wordt er aan de cocktail verse peer sap, en verse limoensap toegevoegd. Deze fruiten geven de cocktail de échte fruitige smaak waardoor het heerlijk fris zal zijn. De peer sap bindt alles samen en zorgt er voor dat dit een echte peer cocktail is.

3. Kentucky Pear

De Kentucky Pear is wederom een heerlijke cocktail gebaseerd op peer. De naam, Kentucky Pear staat in verbinding met de gebruikte drank in deze cocktail: Bourbon Whisky. Deze Amerikaanse bourbon is sterk van smaak maar bevat ook heerlijke aroma’s van honing, vanille en licht fruitig. Het is een makkelijk te drinken bourbon waardoor hij ideaal is voor gebruik in cocktails.

Naast de whisky bevat de cocktail peer en cognac likeur. Deze van peer gemaakte cognac bevat volmondige en complexe aroma’s die heerlijk fruitig zijn door de peer. Het consistente gebruik van peer in deze cocktail valt in bijna alle ingrediënten terug te zien, en dit maakt de cocktail zo overheerlijk. Naast de likeuren en de whisky wordt de cocktail afgemaakt met peer sap en appelsap.

Al in al is deze cocktail heerlijk fris en de ingrediënten zorgen voor een vol en diep smaakprofiel die de peer, appel, vanille en whisky combineert in een heerlijke cocktail.

Wat heb je nodig om een Peren cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Lekkerste Cocktails met Limoen
De 3 Lekkerste Cocktails met Mango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories