De-3-Lekkerste-Gele-Cocktails

De 3 Lekkerste Gele Cocktails

Ben jij op zoek naar een gele cocktail? Zoek dan niet verder. Geel hoort bij de zomer, en past perfect bij tropische ingrediënten zoals sinaasappel of ananas. Er zijn talloze heerlijke gele cocktails, maar de 3 lekkerste gele cocktails staan hieronder beschreven.

1. Tequila Sunrise

De eerste overheerlijke gele cocktail is de Tequila Sunrise. Deze heerlijke cocktail is ontstaat in Phoenix, Arizona in 1930, en is vervolgens in 1970 in Californië geadapteerd tot de cocktail die wij op de dag van vandaag goed kennen. Wanneer je deze cocktail in je handen hebt begrijp je meteen waar de naam vandaan komt. De kleur van de cocktail is namelijk gradering van licht oranje naar geel, en ziet er daarom uit als een zonsopgang.

De alcohol keuze van deze cocktail is ook niet al te moeilijk te raden, aangezien de naam het al verklapt. De Tequila vormt de basis van de cocktail en zorgt voor de licht bitterzoete smaak. Verder wordt de cocktail bereid met sinaasappelsap en grenadine siroop.

Er zijn veel variaties gecreëerd op de Tequila Sunrise, en dit komt omdat het een groot succes is. De cocktail is heerlijk zoet en fruitig, en hij is perfect om op het strand te zitten.

2. Pornstar Martini

De volgende cocktail is een favoriet van velen, namelijk de Pornstar Martini! De Pornstar martini is een passievrucht cocktail met een diepgele kleur. Bij deze cocktail wordt vanilla vodka gebruikt in combinatie met Passoã, passievruchtsap en limoensap. Ondanks de naam “Martini” is de Pornstar Martini niet een echte martini.

De cocktail was ontworpen in London rond 2002. De naam heeft veel controverse opgewekt, door de erotische naam er van. De maker van de cocktail vond dat de naam van de cocktail een stijlvolle en zelfverzekerde imago moest hebben. Het is veilig om te zeggen dat dat gelukt is. Vandaag is de Pornstar Martini één van de meest gedronken cocktails die er bestaat.

Het smaakprofiel van de Pornstar Martini is heerlijk zoet en smaakvol. De passievrucht ingrediënten zijn vol en zacht, en zorgen voor een tropische smaak in de cocktail. De vanille vodka geeft er een heerlijk aromatische smaak aan die helemaal wordt afgemaakt door de limoensap.

3. Piña Colada

Één van ’s werelds meest bezongen en gedronken cocktails is de heerlijk zomerse Piña Colada. Deze cocktail is een van de cocktails die je ooit in je leven geprobeerd moet hebben. Het is een overheerlijk zoete en fruitige cocktail die je kan drinken op een zomerse dag aan het strand.

De ingrediënten van de Piña Colada bestaan uit rum, kokosroom/melk, en ananassap. De geblende cocktail heeft een heerlijk romige textuur door het gebruik van de kokosroom. De ingrediënten creëren een tropische cocktail door het gebruik van de kokos met ananas. Het smaakprofiel van de Piña Colada is voornamelijk zoet, en de rum brengt de aroma’s van de ingrediënten naar boven.

Deze cocktail wordt veel bezongen in liedjes en in de Verenigde Staten is er zelfs op 10 juli nationale Piña Colada Dag om deze heerlijk zoete cocktail te vieren.

Wat heb je nodig om een gele cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

Wat is een Tonic Stamper?
Welke Cocktail Past bij Jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories