De Top 10 Shotjes

De Top 10 Shotjes

Al in al zijn shotjes de perfecte smaakmaker bij elk feestje of in elke bar. Maar weet jij wel welke shotjes er allemaal zijn of bestel jij altijd dezelfde? Om je smaakpalet te verbreden zetten wij hier de top 10 shotjes op een rijtje, zodat jij bij je volgende feestje de allerlekkerste shotjes kan bestellen!

1. Hot Damn

De Hot Damn bestaat uit whisky, rum, wodka en sinaasappelsap, en is hiermee een zoet, maar ook een sterk shotje. De Hot Damn is zeker niet licht, maar zorgt wel voor de gewenste resultaten!

2. B-52

De B-52 is vernoemd naar een bom, en dit valt ook terug te proeven in het shotje zelf. Dit shotje kan namelijk ook worden aangestoken met een vuurtje, voor een extra beleving. De ingrediënten bestaan uit Baileys, Kahlua en Grand Marnier. Door de zoete en subtiele ingrediënten is het een goede keuze voor een avondje uit.

3. Jolly Rancher

Deze cocktail wordt bereid met Amaretto, meloen likeur, grenadine en sprite. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een zoete shot, en is perfect voor iedereen die niet van de smaak van likeur houden. Met de combinatie van zoet in zuur is dit shotje een echte favoriet.

4. Kamikaze

De Kamikaze shot is vernoemd naar Japanse vechters en bestaat uit wodka, triple sec en limoen. Met deze ingrediënten is dus ook een echte vechter nodig, maar hij valt altijd in de smaak. De Kamikaze is een sterk shotje, maar ook zeker een hele lekkere!

5. Stuiterbal

Het stuiterbal shotje leeft zijn naam zeker na. Het shotje bestaat uit sambuca en blue curaçao. Dit shotje moet je officieel een paar seconden in je mond moet houden, en vervolgens schudden met je hoofd. Na het drinken van dit shotje ben je dus direct weer wakker!

6. Appeltaartje

Het écht Nederlandse ‘Appeltaartje’ is een heerlijk shotje die bestaat uit Likeur 43 en Apfelkorn en wordt afgetopt met slagroom en kaneel. Dit shotje geeft je wellicht een koffietijd-gevoel in de bar!

7. Blow Job

Met de naam van dit shotje is het te zien waarom deze zo’n populariteit heeft. Vooral in groepen is dit een hilarische optie tijdens het bestellen. Maar natuurlijk is hij ook heerlijk. De shot bestaat uit Kahlua en Baileys, en wordt vervolgens afgetopt met slagroom. Het leuke aan dit shotje is dat je hem moet drinken zonder je handen te gebruiken!

8. Irish Car Bomb

De Irish Car Bomb is een zogenaamd “mannelijk” shotje. Hij wordt altijd samen gepaard met een glas Guinness bier. Het shotje bestaat uit Baileys en Whisky, en daarom is het een typisch Iers drankje. Vooral in groepen is het een ideaal drankje en leidt vaak tot competitie.

9. Lemon Drop

De lemon drop klinkt misschien onschuldig, maar dit shotje kan wonderen doen! Het bestaat uit wodka, citroensap en suiker. Dit shotje wordt geserveerd met een suiker rim rand en is hiermee een zoet en zuur shotje.

10. Alice In Wonderland

Last but not least, is de Alice in Wonderland. Dit shotje bestaat uit Grand Marnier en Tequila. Door deze ingrediënten is het een typisch mexicaans shotje, en geeft je een magische beleving.

Wat heb je nodig om shotjes te maken?

Voor het maken van deze shotjes heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De Top 5 Leukste Drankspelletjes
De Lekkerste Herfstcocktails volgens Nederlands Beste Bartender Laura Brady

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories