De 3 Lekkerste Rode Cocktails

De 3 Lekkerste Rode Cocktails

Vandaag is rood, de kleur van heerlijke cocktails. Er zijn talloze rode cocktails waar je uit kunt kiezen. Ben jij op zoek naar een lekkere rode cocktail? Zoek dan niet verder! Hier staan op een rijtje de 3 lekkerste rode cocktails voor jouw volgende rode party!

1. Bloody Mary

De eerste rode cocktail hebben we allemaal wel eens voorbij horen komen. Het is namelijk de populaire Bloody Mary! Er is geen cocktail als de Bloody Mary en je zult er ook niet snel eentje namaken. Deze cocktail bestaat niet uit traditionele recepten, maar wordt klaargemaakt met tomatensap en verschillende kruiden en smaaktoevoegingen zoals Worcestershire saus, pittige sausjes, knoflook of peper. De alcohol naar keuze is hier wodka, die goed samengaat met de hartige ingrediënten van de cocktail en alles samen brengt.

De Bloody Mary is gecreëerd rond 1920 door een Franse barman en zou als een soort van improvisatie zijn gecreëerd. Deze improvisatie was duidelijk een succes, want de cocktail wordt nu wereldwijd gedronken. De Bloody Mary staat ook wel bekend als de “hangover cure” oftewel de oplossing voor je kater. De cocktail wordt dan ook voornamelijk in de ochtend of vroege middag gedronken.

2. Canaletto

De Canaletto is een ware romantische cocktail. Met een felrode kleur en smaakvolle ingrediënten is dit een heerlijke cocktail voor iedereen. De Canaletto cocktail is vernoemd naar de Italiaanse kunstenaar, Giovanni Antonio Canal, oftewel Canaletto. Hij was een Venetiaanse kunstenaar, en de cocktail versie van hem is net zo uniek als de schilder zelf.

Deze cocktail is een broertje van de Bellini, waarbij de bereidingswijze vrijwel hetzelfde is. Echter wordt bij de Canaletto de witte perzik vervangen door frambozen. Dit zorgt ook meteen voor de rode kleur van de cocktail. Verder wordt de Canaletto afgemaakt met prosecco.

De Canaletto is een heerlijk verfrissende en fruitige cocktail die bij feestelijke gelegenheden gedronken kan worden. Het gebruik van de perzik en frambozen geeft een heerlijk zoete en fruitige smaak aan de cocktail die heerlijk samengaat met de mousserende textuur van de prosecco.

3. Besame

De volgende cocktail is een fruitige variant op de klassieke Mojito. Door het gebruik van rood fruit is deze cocktail een felrode kleur.

De originele mojito is voor iedereen bekend, en wordt wereldwijd gedronken. Sinds het ontstaan zijn er veel varianten op bedacht, die elk op een andere manier heerlijk zijn. Dit recept lijkt op die van de klassieke Mojito, maar er is een extra lekkere draai aan gegeven door het gebruik van vers fruit. In dit recept wordt witte rum en bruiswater gebruikt, net zoals het origineel. Verder zijn ook de limoen en de munt hetzelfde. Echter, er wordt ook nog een portie Blueberry Raspberry Coolbest aan toegevoegd, een verfrissende rode fruit drink. En om het helemaal af te maken wordt er nog vers rood fruit toegevoegd!

Deze cocktail is perfect voor de zomer, en de verse fruit ingrediënten maken deze cocktail een waar genot. De sterke en aromatische smaken van de witte rum gaan ideaal samen met de Coolbest frisdrank.

Wat heb je nodig om een rode cocktail te maken?

Voor het maken van deze cocktails heb je naast de verschillende soorten drank, de volgende accessoires nodig:

Cocktail Accessoires met 70% Korting

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde cocktail accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

De 3 Lekkerste Sinterklaas Cocktails
De 3 Lekkerste Kerst Cocktails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories